+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

Veilig afgeronde, kleurrijke zitpoefen uit gerecycleerde rubber

GROENE SPROETEN - DEURNE

Begin 2015 rondde Deurne een openbaar investeringstraject, de zogenaamde “Groene sproeten”, af in de buurt van Kronenborg. Bedoeling was om deze multiculturele buurt met weinig openbaar groen wat meer ademruimte te geven. Voor de uitwerking van deze speeltuinen koos men voor de kleurrijke Tap zitcilinders van Durbanis, die gemaakt zijn van gerecycleerd rubber. Deze veilige en kindvriendelijke speel- en zitzuilen zijn heel duurzaam en extreem vandalismebestendig.

Groene sproeten, Kronenburg deurne Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain Merk Durbanis Tap zitzuilen cilinder zitcilinder

Gebruikte producten:

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen