Strakke zitbanken en afvalbakken voor indoor gebruik

Politie - Hasselt

Bij de inkleding van hun nieuwe kantoorgebouw heeft Politie Hasselt gekozen voor de stijlvolle witte banken PassePartout© van Miramondo, gecombineerd met de strakke afvalbakken Foga© van het Zweedse Nola Design. Het ecologische en duurzame meubilair past perfect binnen het concept van dit energie-efficiënte gebouw.

De zitbanken zijn vervaardigd uit vezelversterkt beton, dat heeft dezelfde look en feel dan echt beton maar is veel lichter en voelt steeds warm aan, ook op koudere dagen. De zitbank PassePartout© is ecologisch, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

De keuze voor de strakke Foga© afvalbakken was evident, deze versterken het duurzame karakter van de binnenruimte. Foga© afvalbakken zijn vervaardigd uit gepoedercoate staalplaat en uitermate geschikt voor indoor gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies en kunnen gekoppeld worden voor perfect recycleren.

Een project in opdracht van Politie Hasselt in samenwerking met het consortium Democo Kumpen Demtec Services.

Producten in dit project

Panache in je buurt

Er is altijd wel een Panache project in je buurt. Klik op één van de logo's en je krijgt de adresgegevens, een korte beschrijving en vaak ook een projectfoto.