+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

Strakke zitbanken en afvalbakken voor indoor gebruik

Politie - Hasselt

Bij de inkleding van hun nieuwe kantoorgebouw heeft Politie Hasselt gekozen voor de stijlvolle witte banken PassePartout© van Miramondo, gecombineerd met de strakke afvalbakken Foga© van het Zweedse Nola Design. Het ecologische en duurzame meubilair past perfect binnen het concept van dit energie-efficiënte gebouw.

De zitbanken zijn vervaardigd uit vezelversterkt beton, dat heeft dezelfde look en feel dan echt beton maar is veel lichter en voelt steeds warm aan, ook op koudere dagen. De zitbank PassePartout© is ecologisch, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

De keuze voor de strakke Foga© afvalbakken was evident, deze versterken het duurzame karakter van de binnenruimte. Foga© afvalbakken zijn vervaardigd uit gepoedercoate staalplaat en uitermate geschikt voor indoor gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies en kunnen gekoppeld worden voor perfect recycleren.

Een project in opdracht van Politie Hasselt in samenwerking met het consortium Democo Kumpen Demtec Services.

panache straat meubilair mobilier urbain afvalbak poubelle foga merk nola

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen