+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Strakke lijnvormige zitelementen voor Genkse senioren

WOONZORGCENTRUM TOERMALIEN - GENK

Betonnen buitenmeubilair voelt vaak koud en ruw aan en is loodzwaar om te plaatsen. De “Passepartout Concrete” zitbanken zijn gemaakt uit vezelversterkt beton. Dit materiaal lijkt op beton, maar is veel minder poreus en warmt snel op. Ook op koudere dagen biedt het warm zitcomfort. Het is extreem weersbestendig en heeft een glad en gemakkelijk te reinigen oppervlak. De Passepartout zitbanken bieden strakke zitgelegenheid aan de bewoners en bezoekers van WZC Toermalien. Een project ontworpen door PSK-architecten uit Sint-Truiden.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank tafel banc table Passeparout Concrete©

Gebruikte producten:

Galerij

Wij hadden dringend meubilair nodig voor een evenement. We belden Panache en de volgende dag zaten ze al bij ons aan de tafel voor een dringende bespreking. Ze gaven ons accuraat advies zodat we zonder tijdverlies konden overgaan tot bestelling en vervolgens werd alles netjes op tijd geleverd.
Campus Stedelijk Onderwijs
Directeur

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen