+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Stijlvolle wachtbanken met Eikenhouten afwerking voor bezoekers van Amival

Turnhout – Amival

Op 28 september 2017 opende Amival een nieuwe vestiging die zich richt op ondersteuning van bedrijven uit de medische en farmaceutische sector. Het gebouw is voorzien van de nieuwste technieken en twee cleanrooms waar alle stof en onzuiverheden uit de lucht worden gefilterd.

Voor de wachtruimtes van dit ultramoderne gebouw werd gekozen voor de elegante en stijlvolle wachtbanken LASAI© van Sellex met inox frame en Eikenhouten afwerking.

De zitbanken geven deze ruimte een unieke uitstraling door hun uitgepuurde design en eenvoudige vorm. De zitting is licht gebogen wat zorgt voor extra comfort.

LASAI© banken zijn beschikbaar met 2, 3 of 4 zitplaatsen. Amival koos voor de 4-zitter die los op de ondergrond werd geplaatst.

Panache© is exclusief verdeler van deze pure en stijlvolle wachtbanken. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain zitbank banc lasai sellex

Gebruikte producten:

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen