+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Spelprikkels voor jeugd van Dendermonde

Heldenplein - Vlasmarkt Dendermonde

De werkgroep “kindvriendelijk Dendermonde” wil dat de jeugd zich thuis voelt in haar stad. Ze biedt haar jeugd de kans om op ontdekking gaan in eigen stad. Op zoek naar plekken waar ze graag zijn en ze zich goed voelen tezamen met hun vrienden. Een creatieve en veilige beleving van de stad en haar groenruimte is de pijler van dit beleid. O.l.v. mobiliteitsambtenaar Sebastiaan Michiels werden op het Heldenplein en de Vlasmarkt de gekleurde kunststoffen speelzuilen Hophop© geplaatst. Hophop© is eerder een speelmeubel dan een zitmeubel. Met zijn felle kleuren trekt het de aandacht van kinderen en jeugd en nodigt het uit tot bewegen en stoeien. Hophop© is CE-geattesteerd volgens EN 1176-1:2008, is UV-bestendig, heeft een satijnachtige glans en is vrij van kwetsende of schade veroorzakende uitsteeksels zoals schroeven, nagels, splinters of scherpe randen. Deze kunststoffen speelzuil wordt met behulp van een bevestigingsplaat verankerd op de bestrating maar kan eventueel ook in gebetonneerd worden of verzwaard worden met zand. Panache Street Furniture is dankbaar te hebben mogen meewerken aan dit positieve en blije project en wenst de kinderen en jeugd van Dendermonde nog een mooie zomer.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitcilinder cilindre HopHop

Gebruikte producten:

Galerij

Heel vermoedelijk één van de betere bedrijven in de sector. Ze hebben een bijzonder kwalitatief aanbod in innovatieve materialen. En ze leveren sterk advies en een zorgvuldige service.
Aannemer
Werfleider

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen