+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Solar benches in het hart van Dendermonde

Stad Dendermonde

De stad Dendermonde heeft in het kader van haar ‘kernwinkelhart’ gekozen voor de installatie van 6 solar benches op verschillende locaties in de stad. De installatie van deze moderne zitbanken past binnen de ambitie om de stadskern een nieuw elan te geven.

Dendermondenaars en bezoekers van de stad kunnen tijdens het wandelen en winkelen even uitrusten en gebruik maken van de slimme voorzieningen die deze bank te bieden heeft. Zo leveren de ‘Sit & Surf’ banken stroom om je smartphone of tablet op te laden - zowel via USB als draadloos. En indien gewenst kunnen ze ook dienst doen als Wi-Fi Hotspot, en dat in een straal van 15 meter.

De solar benches werken volledig op zonne-energie – geen gedoe met dure kabels – en dragen zo bij tot het schone en duurzame karakter van de stad.

De ‘Sit & Surf’ banken zijn vandalisme- en weerbestendig en verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren.

Panache is exclusief verdeler voor de Belgische markt. Wil je meer informatie, een brochure of een prijslijst, aarzel niet ons te contacteren.

Gebruikte producten:

Galerij

Wij informeren ons vaak bij Panache over hun vernieuwende buitenmeubilair voor onze inrichtingsprojecten in de openbare ruimte. Panache heeft een breed en boeiend aanbod maar ook een grote expertise die ze online ter beschikking stelt.
Architectenbureau S.B.
Architect

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen