+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Robuuste picknick tafels en kleurrijke zitelementen voor bedrijfsterras

BEDRIJFSTERRAS - LUIK

Ook in de wapenindustrie willen ze al eens graag in open lucht vergaderen of lunchen. Daarom installeerde “he that shall not be named” Outline picknickbanken en Coffin Lounge zitelementen op het dakterras van hun kantoor in Loncin. De Outline picknickbanken hebben een gesloten tafelblad waarop het handig werken is. Hun laminaten oppervlakken zijn gemakkelijk proper te maken na de lunch. Deze eendelige picknicktafel kan zonder verdere installatie of assemblage in gebruik worden genomen. De rode Coffin Lounge zitbanken integreren zich dankzij hun modulaire karakter goed in de beschikbare ruimte. Ze contrasteren mooi met de grijsblauwe laminaten en de houten vlonder. Om zoveel mogelijk zitmogelijkheid te benutten werden laminaten Il Posto zitelelementen voorzien op de houten uitsparingen van het balkon.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain picknicktafel table de picknick Outline©

Galerij

Ze verkopen daar ongewoon buitenmeubilair. Een beetje speciaal. Maar wel gemakkelijk zelf te installeren en te verplaatsen als het nodig is.
Eventbureau
Event planner

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen