+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Robuuste maar fraai gedesignde afvalbakken

Naamse Citadel

De Naamse citadel is een toeristische trekpleister van formaat. Jaarlijks bezoeken tienduizenden Belgen dit imposante negentiende-eeuwse bouwwerk. Om het zwerfvuil probleem kordaat op te lossen plaatste de toeristische dienst Citadelle te Namen, Frame© afvalbakken van onze Zweedse fabrikant Nola.

Frame is een bijzonder kwaliteitsvolle vuilbak voor binnen- en buitengebruik. Hij heeft stelpootjes en een grote inwerpopening. De deur is voorzien van een magneetslot en de bak is verrijdbaar met behulp van wieltjes.

De Frame© bestaat in een 120L en 240L versie en kan uitgerust worden met een asbak. Frame© is ook beschikbaar als bloembak.

 

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain afvalbak Nola Frame©poubelle

Gebruikte producten:

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen