Robuuste inox zitbanken voor metrostation Simonis

Koekelberg – Metrostation Simonis (STIB)

Op 1 september 2018 werd het gerenoveerde station Simonis plechtig ingehuldigd door Koning Filip. Naast een vernieuwde spoorlijn en ondergrondse doorgang wordt in het vernieuwde station ook de geschiedenis van de tram in de verf gezet.

Reizigers die gebruik maken van deze halte kunnen nu plaats nemen op de robuuste en uiterst duurzame zitbanken VACANTE© van Sellex. Het sobere en tijdloze design integreert moeiteloos met de moderne uitstraling van dit station.

De keuze viel niet toevallig op de roestvrijstalen versie omdat deze makkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen is. Inox (of RVS) is ook hygiënischer dan staal omdat het minder vuilresten opneemt.

VACANTE© wachtbanken zijn beschikbaar in uitvoeringen van 2 tot 6 zitplaatsen en losstaand te plaatsen of te verankeren in de grond. Hier werd gekozen voor de 4-zitter die werd verankerd in de grond. De armleuningen in deze versie zorgen dan weer voor voldoende afstand en privacy tussen de reizigers.

Panache© is exclusief verdeler van deze robuuste en duurzame wachtbanken. Contacteer ons voor meer informatie.

Producten in dit project

Panache in je buurt

Er is altijd wel een Panache project in je buurt. Klik op één van de logo's en je krijgt de adresgegevens, een korte beschrijving en vaak ook een projectfoto.