+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Robuuste inox zitbanken voor metrostation Simonis

Koekelberg – Metrostation Simonis (STIB)

Op 1 september 2018 werd het gerenoveerde station Simonis plechtig ingehuldigd door Koning Filip. Naast een vernieuwde spoorlijn en ondergrondse doorgang wordt in het vernieuwde station ook de geschiedenis van de tram in de verf gezet.

Reizigers die gebruik maken van deze halte kunnen nu plaats nemen op de robuuste en uiterst duurzame zitbanken VACANTE© van Sellex. Het sobere en tijdloze design integreert moeiteloos met de moderne uitstraling van dit station.

De keuze viel niet toevallig op de roestvrijstalen versie omdat deze makkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen is. Inox (of RVS) is ook hygiënischer dan staal omdat het minder vuilresten opneemt.

VACANTE© wachtbanken zijn beschikbaar in uitvoeringen van 2 tot 6 zitplaatsen en losstaand te plaatsen of te verankeren in de grond. Hier werd gekozen voor de 4-zitter die werd verankerd in de grond. De armleuningen in deze versie zorgen dan weer voor voldoende afstand en privacy tussen de reizigers.

Panache© is exclusief verdeler van deze robuuste en duurzame wachtbanken. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain zitbank banc vacante sellex

Gebruikte producten:

Galerij

Wij hadden dringend meubilair nodig voor een evenement. We belden Panache en de volgende dag zaten ze al bij ons aan de tafel voor een dringende bespreking. Ze gaven ons accuraat advies zodat we zonder tijdverlies konden overgaan tot bestelling en vervolgens werd alles netjes op tijd geleverd.
Campus Stedelijk Onderwijs
Directeur

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen