+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Onverwoestbare zitelementen uit architectonisch beton

JEUGDCENTRUM DE KLINKER - AARSCHOT

Jeugdcentrum De Klinker is de spil van de Aarschotse jeugdwerking en biedt haar jongeren de infrastructuur voor hun activiteiten. De organisatie koos voor de hippe Supercell© zitelementen om het lokale skatepark aan te kleden. De stoere zitplaatsen zijn vervaardigd van gewapend beton en zijn gezuurd en waterproof gemaakt. Ze zijn veilig afgerond, zwaar en héél robuust. Deze kloeke zitelementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zelfs beschikbaar in FRP (fiber reinforced polyester) voor indoor toepassingen. Gemaakt door het Catalaanse Durbanis naar een ontwerp van Alex Fernandez Camps.

De Klinker Aarschot Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank bloembak banc bac à fleurs Supercell©

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen