+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Modulaire design zitelementen uit UV-bestendige kunststof

MICKX CONGRESS XPERIENCE - MONS

Het MICX congrescentrum werd in 2014 door Artexis Benelux in Bergen geopend.  Het energie-efficiënte gebouw werd ontworpen door de bekende New Yorkse architect Daniel Libeskind en was 1 van de blikvangers voor Bergen Culturele Hoofdstad van Europa 2015. Artexis koos voor de rode Miramondo Coffin Lounge zitbanken van Panache. De rode kleur contrasteert mooi met de grijze vloeren. Dankzij de hoekige, afgeschuinde vorm kunnen er verschillende opstellingen met Coffin Lounge gemaakt worden, aangepast aan de beschikbare ruimte. De zitbanken kunnen indien gewenst met zand verzwaard worden. Het kleurrijke, hoekvormige en modulaire karakter van deze design wachtbanken past perfect bij de architectuur en de huisstijl van het MICX.

Mons International Congress Xperience (Micx) Bergen Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank banc Coffin Lounge©

Gebruikte producten:

Galerij

Ze verkopen daar ongewoon buitenmeubilair. Een beetje speciaal. Maar wel gemakkelijk zelf te installeren en te verplaatsen als het nodig is.
Eventbureau
Event planner

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen