+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Kleurrijk, slangvormig speelplaatsmeubilair voor de Vosbergschool in Rumst

RUMST - Vosbergschool

De speelplaats van de Vosbergschool kreeg onlangs een opknapbeurt met de kleurrijke, slangvormige zitelementen Arc© en Line© van het Deense Out-Sider.

De beschikbare ruimte werd optimaal benut door gebruik te maken van de modulaire eigenschappen van het meubilair. De elementen kunnen makkelijk aan elkaar worden gekoppeld door middel van klemmen en daarna verzwaard met water of zand.

Door de kindvriendelijke eigenschappen van het meubilair (veilige, afgeronde vormen) kunnen de leerlingen naar hartelust ravotten, spelen, rusten of ontspannen tijdens hun pauzes.

Panache© is exclusief verdeler van het kindvriendelijke speelplaatsmeubilair van Out-sider. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en maken indien gewenst een 3D-voorstelling van je speelplaats. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain speelplaatsmeubilair meubles de cour de recreation outsider

Gebruikte producten:

Galerij

Wij informeren ons vaak bij Panache over hun vernieuwende buitenmeubilair voor onze inrichtingsprojecten in de openbare ruimte. Panache heeft een breed en boeiend aanbod maar ook een grote expertise die ze online ter beschikking stelt.
Architectenbureau S.B.
Architect

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen