+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Inrichting van kleurrijke en veilige speelplaatsen

DIVERSE SCHOLEN

Panache’s© hippe buitenmeubilair brengt kleur op je speelplaats. Het stimuleert gezellig samenzitten en ravotten. Ons innovatieve aanbod kleurrijke zitbanken en design-zitelementen past zich gemakkelijk aan de beschikbare ruimte. Vele zitbanken kunnen immers aan elkaar gekoppeld worden.

Dit blije speelplaatsmeubilair is gemaakt uit robuuste, dikwandige, UV-bestendige kunststof. Het is bijzonder veilig want het heeft geen kwetsende mechanische verbindingen zoals nagels of schroeven. De meeste zitbanken, picknicktafels en zitpoefen kunnen met water of zand verzwaard worden. Dat is bijzonder handig voor indoor-gebruik. Want zo zijn ze snel en goedkoop te installeren en kan je ze verplaatsen wanneer nodig.

Om te kunnen genieten van het 6% btw tarief voor scholen moet straatmeubilair echter vast verankerd worden. Dit kan met behulp van aangepast ankers en bevestigingsbeugels.

Heb je een project in de pipeline, aarzel dan niet ons te contacteren. We tonen je graag kleurenstalen, inspireren je met voorbeeld-projecten of we maken je een photoshop-visualisatie zodat je een goed zicht krijg op het mogelijke eindresultaat.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitcilinder cilindre HopHop

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen