Inrichting van kleurrijke en veilige speelplaatsen

DIVERSE SCHOLEN

Panache’s© hippe buitenmeubilair brengt kleur op je speelplaats. Het stimuleert gezellig samenzitten en ravotten. Ons innovatieve aanbod kleurrijke zitbanken en design-zitelementen past zich gemakkelijk aan de beschikbare ruimte. Vele zitbanken kunnen immers aan elkaar gekoppeld worden.

Dit blije speelplaatsmeubilair is gemaakt uit robuuste, dikwandige, UV-bestendige kunststof. Het is bijzonder veilig want het heeft geen kwetsende mechanische verbindingen zoals nagels of schroeven. De meeste zitbanken, picknicktafels en zitpoefen kunnen met water of zand verzwaard worden. Dat is bijzonder handig voor indoor-gebruik. Want zo zijn ze snel en goedkoop te installeren en kan je ze verplaatsen wanneer nodig.

Om te kunnen genieten van het 6% btw tarief voor scholen moet straatmeubilair echter vast verankerd worden. Dit kan met behulp van aangepast ankers en bevestigingsbeugels.

Heb je een project in de pipeline, aarzel dan niet ons te contacteren. We tonen je graag kleurenstalen, inspireren je met voorbeeld-projecten of we maken je een photoshop-visualisatie zodat je een goed zicht krijg op het mogelijke eindresultaat.

Panache in je buurt

Er is altijd wel een Panache project in je buurt. Klik op één van de logo's en je krijgt de adresgegevens, een korte beschrijving en vaak ook een projectfoto.