+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Hufterproof picknick meubilair

Hogeschool Odisee - Gent

Hogeschool Odisee in Gent telt meer dan … studenten. Om deze studenten te laten genieten van wat zon tijdens hun middagpauze was er behoefte aan een groot aantal picknickbanken.

Omwille van gebruiksgemak en ergonomie koos Hogeschool Odisee voor het Outline© model van de Oostenrijkse fabrikant Miramondo. Deze design picknickbank is voorzien van een laminaten zitvlak en tafelblad. Laminaat, ook wel HPL genoemd, is hygiënisch want gemakkelijk te reinigen. Zelfs graffiti kan verwijderd worden. De stalen delen zijn behandeld met een poedercoating met hoog teflon gehalte die aankleving van stickers verhindert.

De levering en plaatsing van 20 picknicktafels waarvan 8 op een terras op de 2e verdieping werd door Panache uitgevoerd in minder dan een dag werk.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain picknicktafel table de picknick Outline©

Gebruikte producten:

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen