HPL zitbanken en tafels voor het dakterras van Imec

LEUVEN - Imec

De Imec-toren in Leuven - naar een ontwerp van BUUR - heeft intussen zijn status verworven als dé landmark in Leuven en omstreken.

Het is op het dakterras van deze building dat Panache een reeks HPL zitbanken en tafels installeerde waar werknemers op zonnige momenten graag plaats nemen om te lunchen, werken, vergaderen of gewoon even tot rust te komen.

De keuze viel hierbij op de strakke en stijlvolle zitbanken en tafels Superfly van het Oostenrijkse Miramondo. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (met of zonder rug- en armleuning) en een reeks zeer uiteenlopende kleuren.

In het geval van Imec werden verschillende kleuren banken en tafels gecombineerd wat zorgt voor een mooi spel tussen de elementen op het terras en deze in de omgeving (het glas, hout en metaal van het gebouw).

Het gebruik van HPL (of laminaat) zorgt dan weer voor een onderhoudsvriendelijke omgeving die ook nog duurzaam en ecologisch is.

Panache© is exclusief verdeler van het eigenzinnige en gedurfde meubilair van Miramondo. Contacteer ons voor meer informatie.

Panache in je buurt

Er is altijd wel een Panache project in je buurt. Klik op één van de logo's en je krijgt de adresgegevens, een korte beschrijving en vaak ook een projectfoto.