+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

HPL zitbanken en tafels voor het dakterras van Imec

LEUVEN - Imec

De Imec-toren in Leuven - naar een ontwerp van BUUR - heeft intussen zijn status verworven als dé landmark in Leuven en omstreken.

Het is op het dakterras van deze building dat Panache een reeks HPL zitbanken en tafels installeerde waar werknemers op zonnige momenten graag plaats nemen om te lunchen, werken, vergaderen of gewoon even tot rust te komen.

De keuze viel hierbij op de strakke en stijlvolle zitbanken en tafels Superfly van het Oostenrijkse Miramondo. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (met of zonder rug- en armleuning) en een reeks zeer uiteenlopende kleuren.

In het geval van Imec werden verschillende kleuren banken en tafels gecombineerd wat zorgt voor een mooi spel tussen de elementen op het terras en deze in de omgeving (het glas, hout en metaal van het gebouw).

Het gebruik van HPL (of laminaat) zorgt dan weer voor een onderhoudsvriendelijke omgeving die ook nog duurzaam en ecologisch is.

Panache© is exclusief verdeler van het eigenzinnige en gedurfde meubilair van Miramondo. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain zitbank tafel banc table superfly hpl miramondo imec

Gebruikte producten:

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen