+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

HPL zitbanken en tafels voor het dakterras van Imec

LEUVEN - Imec

De Imec-toren in Leuven - naar een ontwerp van BUUR - heeft intussen zijn status verworven als dé landmark in Leuven en omstreken.

Het is op het dakterras van deze building dat Panache een reeks HPL zitbanken en tafels installeerde waar werknemers op zonnige momenten graag plaats nemen om te lunchen, werken, vergaderen of gewoon even tot rust te komen.

De keuze viel hierbij op de strakke en stijlvolle zitbanken en tafels Superfly van het Oostenrijkse Miramondo. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (met of zonder rug- en armleuning) en een reeks zeer uiteenlopende kleuren.

In het geval van Imec werden verschillende kleuren banken en tafels gecombineerd wat zorgt voor een mooi spel tussen de elementen op het terras en deze in de omgeving (het glas, hout en metaal van het gebouw).

Het gebruik van HPL (of laminaat) zorgt dan weer voor een onderhoudsvriendelijke omgeving die ook nog duurzaam en ecologisch is.

Panache© is exclusief verdeler van het eigenzinnige en gedurfde meubilair van Miramondo. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain zitbank tafel banc table superfly hpl miramondo imec

Gebruikte producten:

Galerij

Ze verkopen daar ongewoon buitenmeubilair. Een beetje speciaal. Maar wel gemakkelijk zelf te installeren en te verplaatsen als het nodig is.
Eventbureau
Event planner

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen