+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

HPL picknicktafels voor de speelplaats van het Atheneum in Rochefort

Rochefort – Athénée Royale

Het Koninklijk Atheneum van Rochefort wilde een modern, strak en kleurrijk uiterlijk bij de herinrichting van hun speelplaats zonder daarbij het gebruik van duurzame materialen uit het oog te verliezen. Daarom kozen ze voor de picknicktafels Plateau in HPL met verzinkt staal van het Deense Out-sider. Deze outdoor tafels zijn niet alleen duurzaam, maar vragen ook weinig onderhoud en zijn heel eenvoudig te reinigen!

In het verlengde van deze verjonging werd de speelplaats ook uitgerust met Loop Arc© banken uit dikwandig kunststof. Deze geven een kleurrijke en trendy uitstraling aan het geheel. Het leven van de studenten wordt zo dagelijks opgefleurd met dit trendy en hippe meubilair.

Panache© is exclusief verdeler van het hip en kleurrijk speelplaatsmeubilair van Out-sider. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain picknicktafels tables pique nique outsider

Gebruikte producten:

Galerij

Heel vermoedelijk één van de betere bedrijven in de sector. Ze hebben een bijzonder kwalitatief aanbod in innovatieve materialen. En ze leveren sterk advies en een zorgvuldige service.
Aannemer
Werfleider

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen