+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

HPL picknicktafels voor de speelplaats van het Atheneum in Rochefort

Rochefort – Athénée Royale

Het Koninklijk Atheneum van Rochefort wilde een modern, strak en kleurrijk uiterlijk bij de herinrichting van hun speelplaats zonder daarbij het gebruik van duurzame materialen uit het oog te verliezen. Daarom kozen ze voor de picknicktafels Plateau in HPL met verzinkt staal van het Deense Out-sider. Deze outdoor tafels zijn niet alleen duurzaam, maar vragen ook weinig onderhoud en zijn heel eenvoudig te reinigen!

In het verlengde van deze verjonging werd de speelplaats ook uitgerust met Loop Arc© banken uit dikwandig kunststof. Deze geven een kleurrijke en trendy uitstraling aan het geheel. Het leven van de studenten wordt zo dagelijks opgefleurd met dit trendy en hippe meubilair.

Panache© is exclusief verdeler van het hip en kleurrijk speelplaatsmeubilair van Out-sider. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain picknicktafels tables pique nique outsider

Gebruikte producten:

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen