+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

HPL picknicktafels voor de speelplaats van het Atheneum in Rochefort

Rochefort – Athénée Royale

Het Koninklijk Atheneum van Rochefort wilde een modern, strak en kleurrijk uiterlijk bij de herinrichting van hun speelplaats zonder daarbij het gebruik van duurzame materialen uit het oog te verliezen. Daarom kozen ze voor de picknicktafels Plateau in HPL met verzinkt staal van het Deense Out-sider. Deze outdoor tafels zijn niet alleen duurzaam, maar vragen ook weinig onderhoud en zijn heel eenvoudig te reinigen!

In het verlengde van deze verjonging werd de speelplaats ook uitgerust met Loop Arc© banken uit dikwandig kunststof. Deze geven een kleurrijke en trendy uitstraling aan het geheel. Het leven van de studenten wordt zo dagelijks opgefleurd met dit trendy en hippe meubilair.

Panache© is exclusief verdeler van het hip en kleurrijk speelplaatsmeubilair van Out-sider. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain picknicktafels tables pique nique outsider

Gebruikte producten:

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen