+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Handicap-vriendelijk picknicktafels voor bedrijfsterras beschermde werkplaats

BWZ - Zottegem

BWZ is een beschermde werkplaats in Zottegem die werk biedt aan +… personen met een beperking. Sommige van hen zijn fysiek beperkt en verplaatsen zich in een rolstoel. Mee aanschuiven aan de tafel is voor hen niet altijd even eenvoudig.

Plateau© is vermoedelijk de enige picknicktafel die handicap-vriendelijk is zonder ergonomische toegevingen te doen aan “gewone” mensen. Op de kopse uiteinden is een uitsparing voorzien waarlangs senioren of minder mobiele mensen kunnen inschuiven. Twee rolstoelgebruikers per tafel kunnen in deze opening plaatsnemen met hun rolstoel.

Een Plateau© picknick-tafel wordt omwille van ecologische en economische redenen deels ongeassembleerd geleverd. Assemblage gebeurt in minder dan 1 uur met 2 personen aan de hand van een heldere gebruikshandleiding. Uiteraard kan Panache ook zorgen voor assemblage als je daar de tijd of mensen voor ontbreekt.

Panache  Straatmeubilair Mobilier Urbain Picnic© tafel table pique-nique

Gebruikte producten:

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen