Handicap-vriendelijk picknicktafels voor bedrijfsterras beschermde werkplaats

BWZ - Zottegem

BWZ is een beschermde werkplaats in Zottegem die werk biedt aan +… personen met een beperking. Sommige van hen zijn fysiek beperkt en verplaatsen zich in een rolstoel. Mee aanschuiven aan de tafel is voor hen niet altijd even eenvoudig.

Plateau© is vermoedelijk de enige picknicktafel die handicap-vriendelijk is zonder ergonomische toegevingen te doen aan “gewone” mensen. Op de kopse uiteinden is een uitsparing voorzien waarlangs senioren of minder mobiele mensen kunnen inschuiven. Twee rolstoelgebruikers per tafel kunnen in deze opening plaatsnemen met hun rolstoel.

Een Plateau© picknick-tafel wordt omwille van ecologische en economische redenen deels ongeassembleerd geleverd. Assemblage gebeurt in minder dan 1 uur met 2 personen aan de hand van een heldere gebruikshandleiding. Uiteraard kan Panache ook zorgen voor assemblage als je daar de tijd of mensen voor ontbreekt.

Producten in dit project

Panache in je buurt

Er is altijd wel een Panache project in je buurt. Klik op één van de logo's en je krijgt de adresgegevens, een korte beschrijving en vaak ook een projectfoto.