+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Grafitti-verwijderbare zit- en picknick-banken

JAN VAN PAEMELEPLEIN - OUDENAARDE

Sinds het recht rekken van de Schelde leefde Oudenaarde met zijn rug naar de rivier. De kracht van wonen aan het water werd zoals in andere steden herontdekt. In 2016 werd het Jan Van Pameleplein heraangelegt door de firma Wannijn. Veel openbaar groen en brede fietspaden waren ankerpunten in het ontwerp van studiebureau Antea. Panache leverde het straatmeubilair. La Superfine© zitbanken en Outline© picknickbanken uitgerust met laminaten zittingen werden door Wannijn in de groene ruimtes geïnstalleerd. Hogedruklaminaat, ook HPL genoemd voelt warm aan in de winter en koel in de zomer. Het is gemakkelijk te reinigen. Zelfs graffiti is in een handomdraai verwijderbaar.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain picknicktafel table de picknick Outline©

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen