+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Grafitti-verwijderbare zit- en picknick-banken

JAN VAN PAEMELEPLEIN - OUDENAARDE

Sinds het recht rekken van de Schelde leefde Oudenaarde met zijn rug naar de rivier. De kracht van wonen aan het water werd zoals in andere steden herontdekt. In 2016 werd het Jan Van Pameleplein heraangelegt door de firma Wannijn. Veel openbaar groen en brede fietspaden waren ankerpunten in het ontwerp van studiebureau Antea. Panache leverde het straatmeubilair. La Superfine© zitbanken en Outline© picknickbanken uitgerust met laminaten zittingen werden door Wannijn in de groene ruimtes geïnstalleerd. Hogedruklaminaat, ook HPL genoemd voelt warm aan in de winter en koel in de zomer. Het is gemakkelijk te reinigen. Zelfs graffiti is in een handomdraai verwijderbaar.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain picknicktafel table de picknick Outline©

Galerij

Heel vermoedelijk één van de betere bedrijven in de sector. Ze hebben een bijzonder kwalitatief aanbod in innovatieve materialen. En ze leveren sterk advies en een zorgvuldige service.
Aannemer
Werfleider

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen