Ergonomische picknicktafels en stijlvolle zitbanken voor Middelbare School

GEEL – Kogeka

De leerlingen van de Middelbare school Sint-Maria (Kogeka) uit Geel kunnen tijdens hun pauzes gebruik maken van de ergonomisch en prijsbewuste picknicktafels Picnic© van het Oostenrijkse Miramondo.

Deze ééndelige tafels bieden plaats aan 6 tot 8 personen en zijn eenvoudig te plaatsen en onderhouden. Het gepoedercoate stalen frame bemoeilijkt aanplakken van stickers en is grafitti-verwijderbaar.

Daarnaast werd gekozen voor de strakke en stijlvolle zitbanken Superfly©, eveneens van Miramondo. Qua kleur en look sluiten deze perfect aan bij de picknickbanken en zorgen zo voor een mopoi en samenhanged geheel.

Panache© is exclusief verdeler van het innovatieve en prijsbewuste meubilair van Miramondo. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en maken indien gewenst een 3D-voorstelling van je speelplaats. Contacteer ons voor meer informatie.

Panache in je buurt

Er is altijd wel een Panache project in je buurt. Klik op één van de logo's en je krijgt de adresgegevens, een korte beschrijving en vaak ook een projectfoto.