+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Ergonomische picknicktafels en stijlvolle zitbanken voor Middelbare School

GEEL – Kogeka

De leerlingen van de Middelbare school Sint-Maria (Kogeka) uit Geel kunnen tijdens hun pauzes gebruik maken van de ergonomisch en prijsbewuste picknicktafels Picnic© van het Oostenrijkse Miramondo.

Deze ééndelige tafels bieden plaats aan 6 tot 8 personen en zijn eenvoudig te plaatsen en onderhouden. Het gepoedercoate stalen frame bemoeilijkt aanplakken van stickers en is grafitti-verwijderbaar.

Daarnaast werd gekozen voor de strakke en stijlvolle zitbanken Superfly©, eveneens van Miramondo. Qua kleur en look sluiten deze perfect aan bij de picknickbanken en zorgen zo voor een mopoi en samenhanged geheel.

Panache© is exclusief verdeler van het innovatieve en prijsbewuste meubilair van Miramondo. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en maken indien gewenst een 3D-voorstelling van je speelplaats. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain picknickbank table pique nique picnic zitbank banc superfly miramondo

Galerij

Heel vermoedelijk één van de betere bedrijven in de sector. Ze hebben een bijzonder kwalitatief aanbod in innovatieve materialen. En ze leveren sterk advies en een zorgvuldige service.
Aannemer
Werfleider

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen