+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

Ecologische en duurzame houten zitbanken voor sociale huisvesting te Geel

Geel – Drijhoek

Op de site Drijhoek in Geel worden 4 bestaande woontorens vervangen door 112 nieuwe, moderne paviljoenen. Het geheel kadert in een streven naar evenwicht tussen de groene publieke ruimte en betekenisvolle gebouwen die stedelijkheid uitstralen.

Binnen dit moderne concept wordt gekozen voor de ecologische en duurzame houten zitbanken Hophop© van Miramondo. De zitbanken werden gemonteerd op betonnen sokkels die centraal tussen de paviljoenen zijn opgesteld. Hiermee wordt de sociale omgang tussen bewoners gestimuleerd.

De houten zitbanken zijn beschikbaar in uitvoeringen met of zonder armleuning en kunnen afzonderlijk gemonteerd worden op muren, sokkels, granieten blokken of ander materiaal.

Een innovatief en prijsbewust product dat het goed doet in elke publieke ruimte.

Panache© is exclusief verdeler van het ecologische, innovatieve en prijsbewuste straatmeubilair van Miramondo. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain houten zitbanken banc bois miramondo

Gebruikte producten:

Galerij

Bij Panache worden we steeds prompt, zorgvuldig en beleefd verder geholpen. De kwaliteit van hun nauwkeurig samengestelde aanbod stelt ons nooit teleur.
Gemeentebestuur
Schepen openbare werken

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen