+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Duurzame en onderhoudsvriendelijke picknicktafels voor Ikanbi te Loncin

Loncin – Ikanbi

Het bedrijf Ikanbi in Loncin wilde zijn werknemers graag een aangename en makkelijk toegankelijke buitenruimte bieden die ook nog eens geschikt was voor rolstoelgebruikers.

De keuze viel daarbij op de uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke picknicktafels PICNIC HPL© van Miramondo. HPL of laminaat is een esthetisch en extreem duurzaam materiaal dat bestand is tegen grote temperatuurverschillen. Hierdoor kunnen de tafels het ganse jaar door buiten blijven staan.

Daarnaast werd gekozen voor de picknicktafel BUDDY©, eveneens van het Oostenrijkse Miramondo. Deze picknicktafel valt op door zijn ronde vorm met een zitvlak in kunststof en tafel uit laminaat. De tafel biedt plaats aan 8 tot 10 personen.

Panache© is exclusief verdeler van het innovatieve en prijsbewuste straatmeubilair van Miramondo. Contacteer ons voor meer informatie.

Galerij

Bij Panache worden we steeds prompt, zorgvuldig en beleefd verder geholpen. De kwaliteit van hun nauwkeurig samengestelde aanbod stelt ons nooit teleur.
Gemeentebestuur
Schepen openbare werken

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen