+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Comfortabele zitbanken en draaistoelen in een historische stadskern

Opitterpoort - Bree

Bij de aanleg van de Opitterpoort in Bree, dat een deel van de historische stadskern herbergt, werd gekozen voor de zitbanken Il Posto© van Miramondo, gecombineerd met de draaistoelen en tafels Parco© van Nola.

De zitbanken werden gemonteerd op een betonnen structuur die een mooi zicht geeft op de deels blootgelegde stadsomwalling. De UV-bestendige laminaten zitoppervlakken van deze bank contrasteren mooi met het beton, zijn makkelijk te onderhouden en grafitti verwijderbaar.

Aan de overzijde bevinden zich de robuuste maar zeer fijn afgewerkte draaistoelen en tafels Parco© van Nola. Het kwaliteitsvolle hout van deze banken geeft een zeer aangenaam gevoel en nodigen door hun strategische plaatsing uit tot een gezellig samen zijn.

Dit project kwam tot stand in samenwerking met Arcadis onder leiding van Ivo Wolfs in opdracht van Stad Bree.

 panache straat meubilair mobilier urbain zitbank banc il_posto miramondo

Galerij

Wij informeren ons vaak bij Panache over hun vernieuwende buitenmeubilair voor onze inrichtingsprojecten in de openbare ruimte. Panache heeft een breed en boeiend aanbod maar ook een grote expertise die ze online ter beschikking stelt.
Architectenbureau S.B.
Architect

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen