Fietsenrek LOCLOCK©

Durbanis
- Design by
The Bicycle Laboratory
Snel uit voorraad leverbaar

Een origineel en kleurrijke fietsrek geschikt voor aanbinden en steunen van één fiets. Vervaardigd uit UHPC beton en voorzien van een fietsvriendelijke PE-behuizing. Deze fietsrek, beschikbaar in 7 verschillende kleuren, zorgt voor een opvallende toets binnen het straatbeeld.

 • Design Europa Awards 2018
 • Eurobike Gold Award 2017
 • iF Design Award 2018
Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain fietsrek râtelier à vélos LOCLOCK©

Belangrijkste kenmerken

 • Design by Alex Fernández Camps©
 • Originele kleurrijke vormgeving
 • Veilig en hip fietsparkeren
 • Beschikbaar in 7 kleuren
 • Fietsrek geschikt voor elk type fiets
 • Geschikt voor steunen en aanbinden van één fiets
 • UHPC beton met fietsvriendelijke PE-behuizing
 • In te betonneren

Architectonisch beton

Betonnen zitmeubelen zijn een prima oplossing voor de vandalismegevoelige buitenruimte. Het proces is navenant. Eerst wordt het beton nauwkeurig gegoten in grote mallen. Na 7 dagen droogtijd wordt het gezuurd en komen de kleine en grote granulaten tevoorschijn die het zijn elegante uiterlijk geven. Vervolgens krijgt het een onzichtbare anti-grafitti behandeling om te weerstaan aan het dagelijks gebruik in de openbare ruimte.

Polyethyleen

Polyethyleen voelt zowel in de zomer als in de winter aangenaam warm aan. Het heeft een lederachtige structuur waardoor stickers en vuil er niet goed op hechten. Polyethyleen is bestand tegen temperaturen van ca. -40° C tot + 80° C. Het voldoet ook aan de hoogst mogelijke UV-stabiliteitsklasse 8 en is daardoor uitermate bestand tegen UV-straling. Vuil en graffiti kan je verwijderen met een hogedrukreiniger of een niet bijtend chemisch reinigingsmiddel. Polyethyleen is een hoogwaardige kunststof die 100% gerecycleerd kan worden.

PANACHE voorraad speelplaatsmeubelen in magazijn

Snelle levering uit voorraad mogelijk

PANACHE© beschikt over een grote voorraad speelplaatsmeubilair, fietsenrekken en picknicktafels in verschillende vormen en kleuren die meteen uit stock leverbaar zijn.

Bel ons bij interesse 0467 09 14 15.

Elegante design fietsenrekken voor individueel fietsparkeren
Elegante design fietsenrekken voor individueel fietsparkeren
Elegante design fietsenrekken voor individueel fietsparkeren
Elegante design fietsenrekken voor individueel fietsparkeren

Elegante design fietsenrekken voor individueel fietsparkeren

Bij Panache© vind je elegante design fietsenrekken voor individueel fietsparkeren. Fietsenrekken die kader en wiel klemmen en aanbindmogelijkheid voorzien zonder vormgeving uit het oog te verliezen. Kleurrijke fietsstaanders met een kunststof behuizing die krassen en lakschade voorkomt. Design…

Naar de Fietsenrekken en -stallingen

Panache straat meubilair Mobilier Urbain Durbanis

Stoer en sterk betonnen straatmeubilair

Als vandalismebestendigheid één van je belangrijke criteria is, dan biedt Durbanis’ straatmeubilair je de oplossing. Dit jonge, Catalaanse bedrijf geleid door de onvermoeibare German Rubio fabriceert kloek betonnen straatmeubilair.

Meer over Durbanis