+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Voor architecten en studiebureaus

Bij PANACHE vind je een uitstekende partner voor het realiseren van je projecten. Wij bieden je snel en accurate informatie vergezeld van duidelijke prijsopgaven. Ontdek hieronder wat wij voor jou kunnen doen.

Op je wenken bediend

Als geen ander zijn we ons bewust van de beperkte tijd die je hebt voor het verzamelen van alle nuttige productinformatie. Daarom voorzien we op onze website handige documenten en bestanden die jij kant en klaar kan gebruiken bij je projecten.

Op elke productpagina vind je technische fiches, bestekteksten, kleurenkaarten, 3D-bestanden en brochures van dat specifieke product.

Door de uitgebreidheid van het programma vind je echter geen prijslijsten terug op onze website. Maar bij een simpele mail of telefoon met je specifieke interesses bezorgen we je onmiddellijk de prijs.​


  • Uitgebreide informatie per product

  • Fotogalerijen met schermgrote beelden

  • Uitgebreide projectpagina's

Maak kennis met het PANACHE team

Gedreven, enthousiast, vakkundig en altijd correct. Ons vijfkoppige team - vanuit de kantoren in Molenstede en Flémalle - staan altijd paraat om je vragen te beantwoorden. Bel of mail ons; PANACHE helpt je snel, zorgvuldig en enthousiast.
  • Geert Wolters

  • Bieke Smet

  • Yoan Rocher

  • Tim Camps

  • Isabelle Jovic

Een bezoek ter plaatse?

Naast de informatie op onze website beschikken we ook over brochures, kleurenstalen en natuurlijk onze expertise.

Wil je graag iemand spreken rond een concreet project. Laat het ons weten, we komen met plezier langs. En dat hoeft natuurlijk niet lang te duren, een tijdslot van een uur zal ruimschoots volstaan.

Betonnen zitmeubilair van PANACHE op een plein bij valavond

Meer over PANACHE?

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe producten of projecten dan kan je inschrijven op de nieuwsbrief of ons volgen op de verschillende sociale media:

 

Betonnen zitelementen van PANACHE op een zonovergoten plein

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen