+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Zitelementen en banken voor montage op betonnen muren of sokkels

DORPSKERN - OUDENBURG & SLIJPE

Architecten houden van maatwerk. Maar een duurzame zitbank ontwikkelen past vaak niet in hun planning- en designvaardigheden. Met de Il Posto XL zitbanken beschikken ze over een degelijk en economische geprijsde zitbank die zijn pluimen verdiend heeft in de publieke ruimte. De sokkel waarop ze gemonteerd worden, leent zich dan weer prima tot rendabel maatwerk. Zo slaan ze twee vliegen in één klap. In de zomer van 2012 werden meerdere interessante projecten afgewerkt in Slijpe, Oudenburg en Baasrode. De architecten van Lobelle bedachten sokkels in graniet, architectonisch beton en blauwe hardsteen met daarop de ergonomische Il Posto zitbanken uitgerust met krasvrije, anti-graffiti laminaat-zitvlakken.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank banc Il Posto XL

Gebruikte producten:

Galerij

Ze verkopen daar ongewoon buitenmeubilair. Een beetje speciaal. Maar wel gemakkelijk zelf te installeren en te verplaatsen als het nodig is.
Eventbureau
Event planner

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen