+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Vondom Lava© zitbanken gedesigned door Karim Rashid

Athénée de Luxembourg - Luxemburg

Als je grondig de inkomhal van dit strenge gebouw met zijn overtollige gebruik van koude en harde materialen bestudeerd, dan begrijp je ongetwijfeld waarom het Luxemburgse Atelier du paysage Lidia Gawronska-Pawlowska opteerde voor gebruik van het kleurrijke Vondom meubel Lava©. Deze organische, niet al te serieuze, kleurrijke vorm breekt de strenge verouderde architectuur en biedt een kleurrijk accent voor een schappelijke prijs. De vormgeving is van de bekende Egyptische designer Karim Rashid. Het meubel zelf wordt gemaakt door Vondom. Een spaanse specialist in rotatiegietwerk voor indoor outdoor meubelen.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank banc Lava©

Gebruikte producten:

Galerij

Wij hadden dringend meubilair nodig voor een evenement. We belden Panache en de volgende dag zaten ze al bij ons aan de tafel voor een dringende bespreking. Ze gaven ons accuraat advies zodat we zonder tijdverlies konden overgaan tot bestelling en vervolgens werd alles netjes op tijd geleverd.
Campus Stedelijk Onderwijs
Directeur

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen