+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

Vondom Lava© zitbanken gedesignd door Karim Rashid

Athénée de Luxembourg - Luxemburg

Als je grondig de inkomhal van dit strenge gebouw met zijn overtollige gebruik van koude en harde materialen bestudeerd, dan begrijp je ongetwijfeld waarom het Luxemburgse Atelier du paysage Lidia Gawronska-Pawlowska opteerde voor gebruik van het kleurrijke Vondom meubel Lava©. Deze organische, niet al te serieuze, kleurrijke vorm breekt de strenge verouderde architectuur en biedt een kleurrijk accent voor een schappelijke prijs. De vormgeving is van de bekende Egyptische designer Karim Rashid. Het meubel zelf wordt gemaakt door Vondom. Een spaanse specialist in rotatiegietwerk voor indoor outdoor meubelen.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank banc Lava©

Gebruikte producten:

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen