+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Strakke Aero© wachtbank voor wachtruimte advocatenkantoor

C2 Advocatenkantoor - Oostende

Het startende C2-advocatenkantoor in Oostende richtte zijn kantoor zelf in. En dat deden ze met volharding en goede smaak. Na lang speuren op het web vonden ze de juiste wachtbank bij Panache. De Aero© wachtbank, gemaakt uit geëxtrudeerd aluminium accentueert met zijn uitgepuurde vormgeving de ruimte. Deze design zitbank werd ontworpen door het gerenommeerde designtrio Altherr Lievore Molina en wordt gemaakt door het Baskische Sellex. Panache is exclusieve partner van Sellex voor de inrichting van wachtruimten in kantoren, praktijken, ziekenhuizen, stations en andere openbare gebouwen.

De Aero© zitbank is bestaat in diverse lengtes en uitvoeringen, met of zonder rugleuning, armleuning of bekleding

Panache Kantoormeubilair Mobilier de Bureau bank banc Aero©

Gebruikte producten:

Galerij

Het aanbod “kindvriendelijk en kleurrijk meubilair” bevat alles wat je voor een speelplaats nodig hebt: heldere kleuren en fraaie vormen maar ook veilig en robuust. En als je het door Panache laat plaatsen dan geniet je van het 6% btw tarief voor scholenbouw.
Vrije Basisschool
Leerkracht

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen