+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Sobere, betonnen zitkeien Supercell©

MIJMERPLEK DE KLUIS - BREE

De stad Bree ontving van haar bewoners de vraag om een mijmerplaats voor nabestaanden van overledenen in te richten. Een plek waar mensen in alle rust hun dierbaren kunnen gedenken en elkaar ook kunnen ontmoeten. Het stadsbestuur zocht voor dit discrete project contact met de Limburgse milieu-kunstenaar Will Beckers, die met wilgenhout aan de slag ging. Deze mijmerplek had natuurlijk ook zitmeubilair nodig. Stad Bree en Will Beckers kozen voor 5 kleine en 2 grotere Supercell© zitelementen van Durbanis. Hoewel we deze kloeke zitkeien meestal in een jeugdige omgeving gebruikt worden doen, lieten ze zich in hun zwarte kleur ook prima integreren in deze ingetogen omgeving. Deze zitelementen in gewapend, gezuurd en waterproof architectonisch beton zijn veilig afgerond, zwaar en héél robuust. De kloeke zitbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zelfs beschikbaar in FRP (fiber reinforced polyester) voor indoor toepassingen. Supercell© wordt gemaakt door het Catalaanse Durbanis naar een ontwerp van Alex Fernandez Camps. Panache is de exclusieve Durbanis distributeur.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank bloembak banc bac à fleurs Supercell©Mijmerplek de kluis bree

Galerij

Heel vermoedelijk één van de betere bedrijven in de sector. Ze hebben een bijzonder kwalitatief aanbod in innovatieve materialen. En ze leveren sterk advies en een zorgvuldige service.
Aannemer
Werfleider

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen