+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

Slam© design wachtbanken voor CHU bezoekers

CHU TIVOLI - LA LOUVIERE

Het Universitair Ziekenhuis CHU Tivoli in La Louvière koos onlangs voor de moderne en economische Slam-zitbanken bij de aankleding van hun stomatologie wachtruimte. De belangrijkste troeven waren de krasbestendigheid van de kunststof zitvormen, de grote zitcapaciteit en het feit dat patiënten afzonderlijke zitplaatsen hebben. De antraciet grijze kleur past daarnaast goed binnen het interieur. De Slam zitbank maakt deel uit van de Slam stoelen-familie; een uitgebreid aanbod zitmeubilair in diverse prijscategorieën voor de aankleding van zowel refters, kantoren, vergaderzalen en wachtruimten. We realiseerden de inplanting en aanlevering van de zitbanken, maar ook de montage en plaatsing ter plekke. Dit project werd gerealiseerd door A-csys, in samenwerking met Panache.

UZ CHU La Louvière TivoliPanache Kantoormeubilair Mobilier de bureau bank wachtruimte poutre banc d'attente Slam

Gebruikte producten:

Galerij

Onze levering had vertraging. Daar waren we niet blij mee. Maar bij Panache namen ze onze zorgen ernstig en hebben ze er alles aan gedaan om de schade en ons ongemak te beperken.
Gemeentelijke technische dienst
Diensthoofd

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen