+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 0(4) 338 00 04 - fr

Robuuste, ééndelige picknickbanken voor Brugse speelplein

SPEELPLEIN - BRUGGE

Het Sincfalpark in de Josué Maertenstraat in Brugge werd onlangs heringericht met nieuw buitenmeubilair in het kader van het Brugs speelruimtebeleid 2014-2020. Het doel van dit beleid is om via concrete acties een jeugdvriendelijke publieke ruimte te realiseren in (specifieke deelgebieden van) Brugge. Zo werden onder meer de lokale speeltuin en het bijhorende basketbalplein van het Sincfalpark onder handen genomen. Deze opfrissing gebeurde onder meer met de mooie Miramondo Outline picknickbanken. Deze duurzame banken, uitgerust met UV-bestendige en makkelijk te reinigen laminaten, springen als parkmeubilair in het oog dankzij hun eigenzinnig, gedurfd en ergonomisch ontwerp. Gebruikte producten : Picknick tafel Outline©

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain picknicktafel table de picknick Outline©

Gebruikte producten:

Galerij

Bij Panache worden we steeds prompt, zorgvuldig en beleefd verder geholpen. De kwaliteit van hun nauwkeurig samengestelde aanbod stelt ons nooit teleur.
Gemeentebestuur
Schepen openbare werken

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen