+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Oerklassieke, gietijzeren zitbanken en afvalbakken

PARC LES COTEAUX - ANS

Het nieuwe park Les Coteaux te Ans, aangelegd door de de firma Quintelier naar een ontwerp van studiebureau Survey & Aménagement, biedt een magnifiek uitzicht over de Luikse vallei en zijn industrieel erfgoed. De jonge bezoekers van deze immense groene ruimte kunnen ravotten in een prachtige speeltuin. De vermoeide wandelaar kan na het beklimmen van de sterke hellingen, de benen strekken op oerdegelijk Panache© straatmeubilair. Zowel de de gietijzeren zitbanken als de robuuste afvalbakken zijn gemaakt door Victor Stanley. Het decoratieve aspect van de zitbanken versterkt het visuele post-industriële karakter deze nieuwe groene long. Elke zitbank is vergezeld van een extreem robuuste afvalbak type S-5353. Deze vuilbakken zijn gemaakt van dikke, dubbelzijdig gelaste stalen latten. Ze hebben een kunststoffen binnenbak, zijn uitgerust met een driekantslot en voorzien van een extra dikke laag poedercoating.

Panache Straat Meubilair Mobilier Urbain Victor Stanley© Parc Les Coteaux Ans

Gebruikte producten:

Galerij

Ze verkopen daar ongewoon buitenmeubilair. Een beetje speciaal. Maar wel gemakkelijk zelf te installeren en te verplaatsen als het nodig is.
Eventbureau
Event planner

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen