+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Makkelijk reinigbare tafels en zitbanken La Superfine©

BIVV - ZAVENTEM

Onlangs werd op 2 hectare van de BIVV site een stadsproject opgestart. Dit project voegde een milieuvriendelijke dimensie toe aan een zone die onder meer bestaat uit de parking en de taxibanen van de BIVV site. Oxalys Garden, de projectarchitect, hield bij de invulling van deze ruimte de mens en de natuur in het achterhoofd. Men koos voor grote terrassen en wandelwegen die door het personeel en gasten gebruikt kunnen worden. Daarnaast viel de keuze op gerecycleerde en recycleerbare materialen die een efficiënte drainage mogelijk maken. Oxalys legde ook bloemenweiden, boomgaarden en natuurlijke zwembaden aan. Het hele project werd door Oxalys aangekleed met het elegante straatmeubilair van Miramondo. Deze gebruiksvriendelijke tafels en banken passen harmonieus in dit nieuwe park, in een omgeving die we moeilijk nog stedelijk kunnen noemen. Alle bezoekers zijn welkom!

Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid Brussel Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain zitbank tafel banc table La Superfine© project BIVV projet IBSR

Gebruikte producten:

Galerij

Wij hadden dringend meubilair nodig voor een evenement. We belden Panache en de volgende dag zaten ze al bij ons aan de tafel voor een dringende bespreking. Ze gaven ons accuraat advies zodat we zonder tijdverlies konden overgaan tot bestelling en vervolgens werd alles netjes op tijd geleverd.
Campus Stedelijk Onderwijs
Directeur

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen