+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Ergnomische straatmeubilair voor patiënten en bezoekers UZ Gent

UZ - GENT

Het UZ Gent is een van de grootste en meest gespecialiseerde ziekenhuizen in Vlaanderen en wilt tegen 2020 een moderne, toegankelijke en duurzame 'Health Campus' zijn, die beantwoordt aan de noden van alle gebruikers. In dat kader koos het UZ voor de ecologische en duurzame La Superfine zitbanken van Miramondo. Deze designbanken zijn vervaardigd van UV-bestendige laminaten die bestand zijn tegen graffiti. De stalen delen van de banken zijn voorzien van een poedercoating met teflon die wildplakken onmogelijk maakt. Ten slotte gaven het ergonomische zitcomfort (dankzij de comfortabele knie- en nekrol, niet onbelangrijk in een ziekenhuisomgeving) en het prijsbewuste karakter van deze zitbanken de doorslag.

Universitair Ziekenhuis Gent panache Straatmeubilair Mobilier Urbain Merk Miramondo Zitbank Banc La Superfine Laminaat HPL

Gebruikte producten:

Galerij

Wij hadden dringend meubilair nodig voor een evenement. We belden Panache en de volgende dag zaten ze al bij ons aan de tafel voor een dringende bespreking. Ze gaven ons accuraat advies zodat we zonder tijdverlies konden overgaan tot bestelling en vervolgens werd alles netjes op tijd geleverd.
Campus Stedelijk Onderwijs
Directeur

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klik op een gekleurd markeerpunt, dan krijgt je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen