+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Design HPL wachtbanken Aero© voor funerarium Goossens & Celis

FUNERARIUM - MORTSEL

Funeraria en Crematoria zijn oorden van verdriet. Meubilair zal het leed niet verzachten. Fout meubilair of een kouwelijk interieur kan de belevenis wel verkillen en de familie en vrienden onthouden van een warm afscheid. Architectenbureau Gebruers-Jannes ontwierp voor Goossens & Celis in Mortsel een nieuw funerarium met een warm interieur waarin de Aero bank van Sellex zich perfect liet integreren. Deze zitbanken - ontworpen door het gereputeerde design trio Lievore Alltherr Molina - zijn voorzien van een krasvaste, goed reinigbare en warm aanvoelende HPL zitting.

Panache Straatmeubilair Mobilier Urbain Aero bank banc Sellex

Gebruikte producten:

Galerij

Wij hadden dringend meubilair nodig voor een evenement. We belden Panache en de volgende dag zaten ze al bij ons aan de tafel voor een dringende bespreking. Ze gaven ons accuraat advies zodat we zonder tijdverlies konden overgaan tot bestelling en vervolgens werd alles netjes op tijd geleverd.
Campus Stedelijk Onderwijs
Directeur

Panache in actie!

Beleef een Panache project in je buurt. Als je klikt op een gekleurd markeerpunt, dan krijg je de adresgegevens, de project-beschrijving en vaak ook de projectfoto te zien. 

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen