+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Welkom

Wij zijn Panache©, exclusief distributeur en installateur van indoor en outdoor straatmeubilair

In 2008 gestart aan de keukentafel zijn we nu gegroeid tot een vijfkoppig team. Geert Wolters, Bieke Smet en Tim Camps die vanuit Molenstede Vlaanderen, Brussel en Luxemburg verder helpen. Yoan Rocher & Isabelle Jovic die vanuit Flémalle Franstalig Belgïe bedienen.

  • Geert Wolters

  • Bieke Smet

  • Yoan Rocher

  • Tim Camps

  • Isabelle Jovic

Exclusieve distributeur, zorgvuldige installateur

Bij Panache bestuderen we met liefde de tendensen die zich afspelen in de openbare ruimte. Daarom zijn we de exclusieve distributeur van enkele Europese topmerken. Ontdek ons binnen- en buitenmeubilair en laat je inspireren door onze creatieve oplossingen. Want we slaan voor jou een brug tussen indoor en outdoor met een inspirerende waaier ruimdenkend meubilair. Heb je geen tijd of zin om zelf voor de installatie te zorgen? Panache doet het voor je!

Je forum voor het ongewone

Panache©  presenteert je graag het ongewone. Eigenzinnig en gedurfd (straat)meubilair gemaakt van innovatieve, gebruiks- en onderhoudsvriendelijke materialen. Hedendaags maar steeds vakkundig vormgegeven. De openbare ruimte verdient alleen het beste, want ze is van ons allemaal.

Onze kleine rol in de grote wereld

We willen je sympathie niet kopen met ronkende statements over CO2-neutraliteit, onze ecologische voetafdruk of bijdragen aan goede doelen. Panache is democratisch en dynamisch. We gaan er graag op vooruit. Maar altijd met respect voor de mens en zijn complexe wereld.

PANACHE-, pluimbos, vederbos, bravoure, zwier !

Wat we doen, doen we graag en goed. Met zwier en bravoure. Maar ook met bloed, zweet en tranen als het moet. Geschoold in vormgeving en gebrandmerkt met 20 jaar branche-ervaring. Bij ons word je snel, zorgvuldig maar altijd enthousiast verder geholpen. We informeren je graag; op de wijze die jou het beste past. Bel 0495 56 64 26, mail geert@panache-straatmeubilair.be of volg ons op Facebook, PinterestInstagram of LinkedIn.

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen