+32 (0)495 56 64 26 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

NIEUW: LOOP© Recycle - 100% gerecycleerd

Ons bestverkopende kunststof meubilair is nu ook beschikbaar in een versie uit 100% gerecycleerde polyethyleen

LOOP© Recycle

Spelen, hangen, ravotten en relaxen kan vanaf nu ook op één van de gerecycleerde versies uit de LOOP© familie. De zitbanken, zitkeien en -elementen werden allen herwerkt in een versie bestaande uit 100% gerecycleerd Polyethyleen.

De volledige lijn werd gecertificeerd met een Nordic Swan label en voldoet daarnaast ook aan VN-doelstelling 12 voor verantwoorde consumptie en productie van goederen. Een win-winsituatie voor mens en milieu!

LOOP© Recycle is 100% gerecycleerd

We herhalen, LOOP© Recycle is 100% gerecycleerd. Waarvan 85% afkomstig is van productieafval en overschotten en de overige 15% van plastic zakken polyethyleen die worden vermalen en versmolten tot één geheel. Dit allemaal zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen of andere bestanddelen.

Zo bekomt men een duurzaam product, ontwikkeld met respect voor mens en milieu.

Gerecycleerd zitelement LOOP Recycle op een strand

De kleur: Antraciet

De typische antracietgrijze kleur van deze meubels bekomt men doordat tijdens het productieproces geen aparte kleurstoffen of andere bestanddelen worden toegevoegd. Door het ontbreken van kleurstoffen kan de kleur licht verschillen tussen verschillende batches maar blijft wel vrij consistent over de ganse lijn.

De aanvulling met deze nieuwe kleur zorgt voor een frisse wind doorheen de ganse LOOP© familie. Pleinen, parken, terrassen en speelplaatsen krijgen een natuurlijke uitstraling met de nieuwe LOOP© Recycle reeks!

Close up van gerecycleerde bank LOOP Recycle op een strand

Ik heb interesse in de LOOP© Recycle reeks!

Stuur mij vrijblijvend een prijslijst

LOOP© Recycle is beschikbaar op volgende modellen

Op zoek naar origineel (buiten)meubilair?

Contacteer ons met je wensen en criteria, en we helpen je prompt verder.

Contacteer ons

Panache (Straat)Meubilair bvba

Buitengewoon – Ook binnen